Over mij

Ik heet Justine Trio, en ben zo gefascineerd door taal dat ik er mijn bijberoep van gemaakt heb. Sinds 2016 ga ik als freelancecopywriter en -vertaler door het leven onder het mom van Punto. Ik ben allergisch aan taalfouten, en dat in wel vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Ik grijp graag naar mijn pen en zet steevast de puntjes op de i. Mijn doel is om jouw commerciƫle teksten zo onberispelijk en catchy mogelijk te maken. Be a flamingo in a flock of pigeons, dat is mijn leuze!

Justine Trio

Door mijn aanpassingsvermogen en nieuwsgierigheid schrijf ik voor verschillende sectoren. De ene keer heb ik een make-up artist voor me, de andere keer een vastgoedmakelaar, dan weer een overheidsinstantie. Noem maar op! Ze doen allemaal een beroep op mij voor mijn onberispelijke en catchy schrijfstijl. Mijn opdrachten variĆ«ren van leerrijke blogberichten, inspirerende artikels, overtuigende testimonials, onthullende persberichten … tot eindredactie. En dat alles met SEO in het achterhoofd!

šŸ¤ Ben je zelf freelancer en op zoek naar een partner in crime? Dan ben je aan het juiste adres! Als schrijven jouw dada niet is, dan slaan we de handen ineen voor een langdurige samenwerking. Aangezien ik een brede kennis van marketing heb, kan ik gemakkelijk met je meedenken en je adviseren waar nodig. De kers op de taart? Ik ben responsief en je kan op mij rekenen als het gaat om het halen van een deadline.